Beutaztatás

A Cathedralis Tours Utazási és Kulturális Rendezvényszervező Iroda a kiutaztatás mellett beutaztatással is foglalkozik. Ez az esztergomi székhelyű utazási iroda az Esztergomba érkező csoportok programjának megszervezését vállalja, programcsomagokat kínál számukra és értékesíti az Esztergomi Várszínház előadásaira a jegyeket. A Várszínház előadásai közé tartoznak a minden évben augusztus 15-20. között megrendezésre kerülő nagyszínpadi előadások a Bazilika előtt.

Turista szezonban, tavasztól őszig, heti rendszerességgel indít vezetett városnézéseket, amelyekbe az egyénileg érkező vendégeknek is lehetőségük van bekapcsolódni.

2021-ben az „Itt a Magyar Róma” című vezetett sétát két útvonalon kínálja a városba látogató turistáknak. Az 1. séta garantált programként péntek – vasárnap délelőtt, a 2. séta szombat-vasárnap kora délután indul. Bejelentkezésre, kisebb-nagyobb csoportoknak, iskolai osztályoknak már 10 főtől, bármely napon-és órában indulhat vezetett városnézés! 

Az irodában 3 nyelven szólnak a turistához. Esztergomban, a Dunakanyarban 5 európai nyelven biztosítanak idegenvezetőket, tárlatvezetőket bel-és külföldi csoportoknak.

Tippek esztergomi vagy innen induló programokra csoportoknak:

Beolvasás…

Egy nap Budapest

Esztergomban megszálló csoportok gyakran kérik, hogy szervezzünk nekik egy napos budapesti kirándulást. Idegenvezetőink jogosultak tárlatvezetést tartani a Mátyás templomban, a Szent István Bazilikában, a Belvárosi Plébániatemplomban és Aquincum Múzeumban, jól ismerik a Budai Várat, a Hősök terét, az Andrássy utat. A budapesti városnézést egyedi igények alapján szervezzük meg. Kérjen rá árajánlatot.

Esztergom: Kapu a Felvidékre! 

Egy– vagy félnapos vezetett túra, az Alsó-Garam és az Ipoly-völgye csodálatos vidékére, Esztergom-környéki dunai hajókirándulással egybekötve.   

Dunakanyar kirándulás

Kérésre egyedi igények kielégítésével szervezünk csoportjának Dunakanyar kirándulást. Kérjen árajánlatot!

Kisvonatozás és hajózás Esztergomban

A Kisvonatozás és hajózás Esztergomban programcsomagot egyedi megrendelés alapján, csoportoknak tudjuk biztosítani. Kérjen rá árajánlatot!

Esztergomi városnézés

A Cathedralis Tours rengeteg csoportnak biztosított már esztergomi városnézést az évek során. A leggyakrabban kért csomag tartalmazza az Esztergomi Vármúzeum, a Bazilika és a várhegy bemutatását.

Egyéni vendégeknek ajánljuk a heti rendszerességgel induló történelmi sétáinkat.